06-12526598 info@beautybylaura.nl

WIL JIJ OOK DIE MOOIE LIPPEN? EEN MOOI NATUURLIJK KLEURTJE OF JUIST DAT KLEURTJE WAAR JOUW LIPPEN DE BLIKVANGERS WORDEN?

Hoe ouder je wordt, hoe bleker de kleur van de lippen. Ook de contouren vervagen wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op een gegeven moment zullen de lippen ook minder vol worden. Met permanente make-up lipliner of full lips ga je deze verschijnselen tegen. Hoe je dit kan doen? Lees snel verder….!

LIPPEN

Hoe ouder je wordt, hoe bleker de kleur van de lippen. Ook de contouren vervagen wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op een gegeven moment zullen de lippen ook minder vol worden. Met permanente make-up lipliner of full lips ga je deze verschijnselen tegen. De methodes zorgen voor een perfect ogende lippen, zonder het gebruik van lippotlood of lippenstift. Voor diegene die altijd een verzorgde mond willen, zijn permanente lipliner en full lips de oplossing.

Met een lipliner verkrijgt uw mond weer duidelijke contouren. Met een lipliner kunnen kleine oneffenheden gecorrigeerd worden. De kleur kan dichtbij uw eigen lipkleur gekozen worden, of u kiest voor een kleur die meer aanwezig is.

LIPLINER

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

LIPLINER MET SCHADUW

Dit is een in geschaduwde lipliner waarbij eerst de lip lijn wordt aangebracht en vervolgens de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Met deze schaduwtechniek kunnen ook grote oneffenheden gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

FULL LIPS

Deze vorm van permanente lipliner is ideaal voor lippen met weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.

PERMANENTE LIPPEN ZIJN VOOR IEDEREEN DIE ZICH HIERIN HERKEND

N

Voor dames die hun lippen te bleek vinden

N

Altijd perfect zittende lippenstift willen

N

Mooi verzorgde lippen willen

N

Een hekel hebben aan elke keer lippenstift op je kopje of glas

N

Er ook netjes uitzien als je door de regen naar je werk moet

N

Er netjes uitzien tijdens en na het sporten en zwemmen

N

Heb jij weinig tijd om je op te maken

N

Niet de hele dag met lippenstift rond willen lopen om het weer bij te werken

DIT ZEGGEN MIJN KLANTEN OVER HUN PERMANENTE MAKE-UP EN BEHANDELING

Hele lieve vrouw die rustig haar werk doet. Niet gehaast, neemt alle tijd en levert heel goed werk! Zeker een aanrader!

Maike

Netjes ontvangen lekker thee aangeboden werk keurig netjes alles is netjes gezellig gehad behandeling zeker aan te bevelen alles in overleg

Mirjam

Super geholpen geheel gerust gesteld en niets gevoeld in 1 woord geweldig!

Sharona

Fijn geholpen! Goed voorgelicht. Laura neemt de tijd voor je en voert de behandeling professioneel uit. Ik ben heel tevreden met het resultaat!

Hedy

De prijzen voor nieuwe permanente make-up behandelingen zijn opgebouwd uit twee behandelingen . Er zijn altijd minimaal 2 behandelingen (soms zelfs 3 of 4 afhankelijk van het soort behandeling en de huid) nodig voor het beste resultaat. Bij de meeste salons betaal je het hele bedrag in 1 keer. Ik heb er voor gekozen dat je dit in twee keer kan betalen.

Om je Permanente make-up mooi te houden is het aan te raden om ieder 1 à 2 jaar een opfrisbehandeling te ondergaan.

LIPPEN

1e bezoek: € 250,-
2e bezoek: € 195,-

Bestaande permanente make-up opfrissen:

Bestaande permanente make- up opfrissen bestaat uit 1 behandeling, prijzen zijn per behandeling.
Hiervoor moet nog wel voldoende restpigment (oude permanente make-up) in de huid aanwezig zijn.
Bij een opfrisbehandeling zit géén nabehandeling inbegrepen, een extra behandeling dient binnen 8 weken na een opfrisbehandeling plaats te vinden en de kosten hiervoor bedragen € 50,00.

Onderstaande prijzen gelden alléén op permanent make-up welke in mijn salon is gezet. Voor opfris behandelingen bij een voor mij nieuwe klant (opfrissen van elders geplaatste PMU), geldt een toeslag van € 50,00 op onderstaande tarieven. Ook hier is het noodzakelijk dat er voldoende restpigment is.

LIPPEN

€ 150,-

Prijzen onder voorbehoud ingaande per 1 januari 2019.

Als je verhinderd bent vraag ik je 24 uur van tevoren je afspraak te wijzigen.
Indien je bij verhindering niet tenminste 24 uur van tevoren je afspraak wijzigt of niet op de afspraak verschijnt, ben ik genoodzaakt om 50% van het behandeltarief in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

MEEST GESTELDE VRAGEN

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?

Permanente Make-up is een pigment aanbrengen vlak onder het huidoppervlak. Door middel van een steriele ultradunne naald die snel op en neer gaat wordt er een huidvriendelijke vloeistof (pigment) in de huid gebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing bij de uiterlijke verzorging. Ik maak alleen gebruik van goedgekeurde pigmenten.

Cosmetische Pigmentatie kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Blijft gemiddeld acht maanden tot vijf jaar zitten, dit is afhankelijk van je huidtype, nazorg en levensstijl! Het mooiste is wel als je afhankelijk van jouw huidtype ieder jaar een Touch up / opfris behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagt. In het geval wanneer het model compleet is vervaagd voor meer dan 80% zal dit geen Touch up behandeling meer zijn maar een compleet nieuwe zetting als behandeling. Mijn specialisatie biedt jou de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Het aanbod in technieken en behandelingen is eindeloos, maar de meest gekozen vormen van permanente make-up zijn wenkbrauwen, lippen en eyeliner.

WAT IS MICROBLADING?

Voor de permanente make-up van de wenkbrauwen gebruik ik vaak de microblade techniek. Dit is een techniek waarbij je hele flinterdunne haartjes kan maken. Vanuit Azië is de populaire techniek microblading overgewaaid. Via kleine krasjes, wordt haartje voor haartje de wenkbrauw opgebouwd. Hiervoor wordt pigment gebruikt en het resultaat oogt heel natuurlijk.

VOOR WIE IS PERMANENT MAKE-UP GESCHIKT?
 • Permanente make-up is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.
 • Ook zeer geschikt voor personen met een gevoelige en/of allergische huid.
 • Als je geen tijd hebt, of wilt maken om make-up aan te brengen.
 • Wanneer je dunne of geen wenkbrauwen heeft.
 • Als je smalle lippen, vage contour lijnen of geen strakke lip lijn hebt.
 • Sportieve mensen die er toch verzorgd uit willen zien.
 • Wanneer je verzorgd uit bed wilt stappen.
 • Voor mensen met een allergie bij gewone make-up.
 • Je slechtziend bent, bril of lensdrager bent en het lastig vind om jezelf op te maken.
 • Wanneer je veel sport, zeker wanneer je veel zwemt.
 • Wanneer je frequent naar de sauna gaat.
 • Voor mensen die een chemokuur moeten ondergaan.
HOE VERLOOPT EEN BEHANDELING?

Kom op tijd , late aankomst kan leiden tot een vertraging voor de volgende klant of zelfs dat je voor niets bent gekomen! Voor we starten met de pigmentatie zal er eerst een informed consent (vragenlijst) samen met je door genomen worden. Vervolgens wordt de gewenste wenkbrauw, eyeliner of lippen getekend. Daarna bepalen we samen de kleur en zetten we de eventuele verdoving. Hierna kan de pigmentatie beginnen. De eerste behandeling zal in totaal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren. Dit is inclusief voorgesprek etc. Vlak na de eerste behandeling is de kleur altijd donkerder dan het uiteindelijk eindresultaat, omdat de kleur zich nog moet ontwikkelen als gevolg van het huidvernieuwingsproces. Na de behandeling krijg je een formulier mee waarop de nazorginstructies staan. Je krijgt een after care crème mee naar huis. Na 6 á 8 weken kom je terug voor de nabehandeling. Deze tweede behandeling is noodzakelijk voor een goed eindresultaat en om eventuele afstotingen van het pigment weer op te vullen. Na de tweede behandeling is het resultaat op zijn best. Deze tweede behandeling zal ongeveer een 1 uur in beslag nemen.

DOET EEN BEHANDELING PIJN?

De behandeling permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Verdovende crèmes kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

DE GENEZING

Hieronder kan je het algemene genezingsproces lezen, dit verschilt per persoon bij de één is de herstel sneller en bij de ander weer wat trager. Gelijk na de behandeling kan er soms wat roodheid en zwelling optreden dit is huid afhankelijk, dit is dan ook tijdelijk en verdwijnt na gemiddeld een uur. De eerste 7 dagen is de behandelde pigmentatie erg donker dit komt door de korst vorming, maar niet zo donker dat je dagelijkse activiteiten worden belemmert, je kan gewoon doorgaan met je dagelijkse activiteiten.

De vorm kan de eerste dagen links en rechts verschillend zijn aangezien er vochtvorming is en een wondje samentrekt wat ook wat jeuk veroorzaakt. Dag drie tot vijf zal de pigmentatie bijna niet meer zichtbaar zijn, en lijkt het net of er hapjes zijn in de vorm, er vormt zich onder het korstje een nieuw huidje als een vliesje. Hierna zal het vliesje soms met schilfertjes loslaten en na circa zeven tot acht dagen zal de pigmentatie langzaam weer duidelijker worden. Hierdoor kunnen er kleine stukjes of delen van de behandelde pigmentatie verdwijnen en kan het dus zo zijn dat de kleur nog niet optimaal is, zeker de eerste twee tot drie weken. Ook kunnen er hormonale invloeden zijn (overgang, menstruatie), medicijnen, het gebruik van antibiotica (ook al is dit 3 maanden geleden).

Raak niet in paniek als er droge plekken of korsten verschijnen ieder huid geneest anders dit is allemaal heel normaal en daarom geef ik ook duidelijk aan dat je een nabehandeling nodig zal hebben. Het is belangrijk dat je begrijpt dat dit een tweedelig proces is. Na de genezing van de tweede behandeling zal je het afgewerkte resultaat zien. Mijn behandelingen kunnen tot drie bezoeken nodig zijn om je het beste resultaat te geven.

Resultaten van de pigment opname door de huid is afhankelijk van de volgende factoren;

 • huidtype
 • levensstijl
 • weerstand
 • aanwezigheid hoeveelheid oude PMU
 • volledig nagekomen nazorg

Een vette huid zal meer zorg nodig hebben, bij dit huidtype zal de PMU dan ook korter houden dan bij een normaal huidtype. Hoe vetter de huid des te korter de pigmentkleur blijft.

Oude permanente make-up moet in de meeste gevallen eerst verwijderd worden voordat ik mooi werk kan pigmenteren.

HOE LANG BLIJFT PERMANENTE MAKE-UP ZITTEN?

Afhankelijk van de plaats van de PMU, de behandeling en de huid zal de pigmentatie in de loop van de tijd gaan vervagen. Dit komt mede door de natuurlijke cel vernieuwing en het invloed van Uv-licht. Tevens is de huid van ieder individu weer anders. Ik geef het advies om ieder jaar terug te komen voor een Touch-up / opfris behandeling, hierdoor blijft je permanente make-up mooi van kleur en vervaagd het niet naar niets.

ZIJN DE NAALDEN HYGIËNISCH?

Bij elke behandeling wordt er een nieuwe steriele naald of mesje gebruikt. De naald of mesje word vlak voor de pigmentatie uit de steriele verpakking gehaald. Ook bij de tweede en derde behandeling word er wederom een nieuwe naald of mesje gebruikt. Ik ben GGD gecertificeerd en werk uitsluitend volgens de richtlijnen van de GGD.

WAAR MOET IK OP LETTEN VOOR DE BEHANDELING?

Minimaal 24 uur van te voren geen alcohol nuttigen. Alcohol maakt het bloed dunner, waardoor het pigment minder goed zal hechten. Ruim 24 uur voor de behandeling geen bloedverdunners gebruiken (o.a. aspirines). Overleg eventueel met jouw arts omtrent het eventueel overslaan van de medicatie. Pijnstillers zoals paracetamol mogen wel genomen worden. zie ook op onze site de voorzorg.

GAAT DE HUID ZWELLEN TIJDENS DE BEHANDELING?

Afhankelijk van de behandeling en de huid kan er een eventuele zwelling optreden, maar deze verdwijnt meestal binnen 24 uur. Je kan je dagelijkse activiteiten gewoon hervatten na de behandeling.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN PERMANENT MAKE-UP EN EEN TATOEAGE?

Op het oog lijkt permanente make-up het zelfde als tatoeëren. Het grote verschil zit hem in het gebruik van de naalden en het pigment en de diepte van het ingebrachte pigment. Permanente make-up gaat tot de eerste huidlaag en bij tatoeëren gaat men in de derde huidlaag. Doordat bij tatoeage de naald dus dieper gaat wordt het pigment ingekapseld door vetcellen en daardoor zal deze dus veel langzamer vervagen. Het grote voordeel bij permanente make-up is juist dat het vervaagd zodat het na verloop van tijd nog aangepast kan worden.

WAT IS EEN INFORMED CONSENT?

Een informed consent is een lijst met vragen die voorafgaand aan de behandeling ingevuld moet worden. Wij nemen eventuele contra-indicaties met je door omdat permanente make-up in combinaties met een aantal medicijnen of ziekten niet aan te raden is. In sommige gevallen kunnen we in overleg voorzorgsmaatregelen nemen. In sommige gevallen kan een behandeling niet plaatsvinden, in dat geval is dat vervelend maar in je eigen belang.

IK KRIJG BINNENKORT CHEMOTHERAPIE, IS PERMANENTE MAKE-UP IETS VOOR MIJ?

Permanente make-up zorgt ervoor dat de wenkbrauwen nog steeds zichtbaar zijn wanneer je eigen wenkbrauwharen uit gaan vallen tijdens de chemotherapie. Je kunt permanente make-up het beste laten aanbrengen voordat je aan de chemotherapie begint. Voor mij is het prettig dat ik je nog kan zien wanneer alle wenkbrauwhaartjes nog aanwezig zijn zodat ik de behandeling hierop kan aanpassen. Ik vraag wel om goedkeuring van jouw behandelend arts (oncoloog) mede doordat hij of zij dan ook direct op de hoogte van de behandeling is die u wilt ondergaan

BEN JE DIABEET?

Bij diabetes (suikerziekte), is permanente make-up in sommige gevallen af te raden omwille van een minder goede wondheling. Hierdoor kunnen kleurverschillen in het pigment ontstaan en is het resultaat niet mooi. Niet alle patiënten hebben echter een slechte wondgenezing. Bij de meeste patiënten is het dus geen probleem mits zij zich houden aan de nazorg die voorgeschreven wordt.

HEB JE LAST VAN EEN KOORTSLIP (HERPES SIMPLEX)?

Als er regelmatig een uitbraak voorkomt is het af te raden een lip pigmentatie uit te laten voeren. Er zit rond de lippen al littekenweefsel ten gevolge van eerdere wondjes. Op deze plaatsen zal het pigment moeilijker pakken, met als gevolg dat er een rafelige lip lijn ontstaat. Als de koortslip af en toe voorkomt (1 tot 2 maal per jaar) is een lipbehandeling geen probleem. Je moet wel de nodige voorzorgmaatregelen in acht nemen (5 dagen voor de PMU behandeling Zovirax tabletten innemen of behandelen met Zovirax crème , + 1 week na behandelen met Zovirax crème).

BEN JE ZWANGER OF GEEF JE BORSTVOEDING?

Wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft kan je geen permanente make-up laten zetten. Na drie maanden na het geven van de laatste voeding ben je weer van harte welkom.