06-12526598 info@beautybylaura.nl

OVER MIJ

Mijn naam is Laura van Wijk en ben gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Ik help dames bij het maken van stijlvolle wenkbrauwen en eyeliners, zodat ze nog meer kunnen stralen en meer zelfverzekerd zijn. Ik ben begonnen met permanente make-up door de opleiding bij Irma Hulcher te volgen en daarna heb ik de opleiding gedaan bij PhiBrows. Daarnaast heb ik al veel master trainingen gedaan om alle nieuwe technieken bij te houden.

MIJN MISSIE

Mijn missie is om vrouwen te laten stralen. Alle vrouwen mogen gezien worden, ook jij! Door mijn werk kom ik met bijzondere mensen in aanraking. Ik vind het erg interessant om met en voor deze vrouwen te werken. Vrouwen zijn over het algemeen bescheiden en durven niet alles. Maar ze zijn prima in staat om te weten wat ze willen! Ik wil jou graag ondersteunen bij waar ik goed in ben: het maken van mooie wenkbrauwen en eyeliners! Op die manier probeer ik jou te motiveren om jezelf goed te laten shinen!

KWALITEIT GEWAARBORGD

Ook ben ik lid van de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten (NSGP). De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU) en is een keurmerk dat de kwaliteit van de behandelingen waarborgt. Bij PhoBrows krijg je ook een registratienummer zodat je weet dat ik daar de opleiding goed en naar die eisen heb behaald.