06-12526598 info@beautybylaura.nl

PLASMAGE OOGLIDVERSTRAKKING

Naar mate we ouder worden krijgen we helaas snel last van hangende oogleden, overtollige huid en kraaienpootjes rond de ogen. Dit kan zorgen voor een drukkend gevoel op de ogen en een vermoeide uitstraling. Een chirurgische ooglidcorrectie kan oplossing bieden maar is voor veel mensen te ingrijpend en kostbaar.
Plasmage is een nieuwe behandeltechniek voor een ooglid correctie zonder chirurgische ingreep. Bij plasmage wordt er gewerkt met plasma energie. Deze energie wordt verkregen door geladen moleculen . Door de energie ontstaat er een gecontroleerde mini ‘bliksemschicht’. De energie wordt in de huid omgezet in warmte en hierdoor trekken de huidvezels zich samen. Dit zorgt voor een liftend effect van de oogleden. Doordat de energie puntsgewijs wordt afgegeven kan er heel precies en veilig gewerkt worden om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen.

PLASMAGE OOGLIDVERSTRAKKING BEHANDELING

Vooraf aan de behandeling wordt er altijd een verdovende creme aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de behandeling pijnvrij is! De behandeling zelf duurt gemiddeld 30 tot 40 minuten. Na de behandeling zijn er kleine korstjes zichtbaar op het behandelde gebied. Deze vallen er binnen 3 tot 5 dagen zelf af. Verder is het mogelijk dat er zwelling optreed rondom de ogen, dit hoort bij de behandeling en neemt binnen 1 tot 3 dagen weer af.

 

RESULTAAT PLASMA OOGLIDVERSTRAKKING BEHANDELING

Bij een vrijblijvend consult gesprek gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. Zo wordt er gekeken welk gebied behandeld kan worden en wat het te verwachten resultaat is. Het resultaat hangt af van de mate van verslapping en de grootte van het te behandelen gebied. Slechts na 1 behandeling is er al duidelijk resultaat zichtbaar. Toch kan er bij ernstige verslapping worden geadviseerd om de behandeling in kuurverband te nemen.

NA DE PLASMAGE OOGLIDVERSTRAKKING BEHANDELING

Nazorg:
Na de behandeling is het van belang dat de huid rondom de ogen de komende 3 dagen niet nat wordt. Na 3 dagen mag er een SPF of vaseline worden gesmeerd. Direct zonlicht dient vermeden te worden om complicaties te voorkomen. De dagen na de behandeling kan het voorkomen dat u zich niet helemaal fit voelt. Dit is een normaal gevolg van de behandeling omdat uw lichaam bezig is met het herstel. U kan het beste rust nemen om zo het herstel voorspoediger te laten verlopen.

 

VOORDELEN OOGLIDVERSTRAKKING

Naast het feit dat u er een stuk jonger uit gaat zien kunt u van nog meer voordelen genieten. U voelt zich zelfverzekerder en u heeft minder tot geen last van vermoeide oogleden. Daarnaast is de behandeling ooglidverstrakking een betaalbare behandeling in tegenstelling tot vaak dure chirurgische ingrepen. De hersteltijd is kort en niet pijnlijk. Ook zult u zien dat het resultaat zeer natuurlijk is. Tot slot zult u geen littekens over houden aan de behandeling met een plasmapen, er hoeft namelijk niet gesneden te worden in de huid.

 

KOM IK IN AANMERKING VOOR OOGLIDVERSTRAKKING?

Een intakegesprek bij dergelijke behandelingen is erg belangrijk. We kunnen helaas niet iedereen met overhangende oogleden helpen met een plasma behandeling. Wanneer u zwaar overhangende oogleden heeft, kan alleen chirurgische ingreep hulp bieden. Dit omdat er te veel huid verwijderd moet worden. Dat kan niet door middel van een plasma behandeling. Samen met u kijken wij graag naar het probleemgebied rondom de ogen. We maken een behandelplan en gaan zo snel mogelijk met u aan de slag.

Bovenooglid correctie

Onderooglid correctie

Boven en onder correctie

€ 180,-

€ 180,-

€ 250,-

NEEM CONTACT OP MET MIJ